Selecteer een pagina

Evenementenbeveiliging

Het is niet van belang hoe groot of hoe klein uw evenement/beurs is. Wij hebben voor elke gelegenheidde juiste oplossing.
Onze medewerkers zijn specialistisch opgeleid om toezicht te houden op grotere massa’s mensen.

Het is belangrijk en wettelijk verplicht dat de veiligheid van uw bezoekers goed is geregeld. Om hieraan te voldoen moet er in kaart worden gebracht waar de gevaren en risico’s liggen op het evenemententerrein/gebouw. Met onze inzichten en jarenlange ervaring kunnen wij dit samen met u op een juiste manier begeleiden.

Salutem Security Solutions heeft ervaren medewerkers die zijn opgeleid in alle aspecten van het beveiligen met betrekking tot evenementen en beurzen.

Salutem Security Solutions beseft als geen ander dat de beveiliging bij een evenement op de achtergrond moet opereren. Onze medewerkers zijn getraind om de bezoekers het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Uitstraling is immers erg belangrijk voor u en ons beiden. Wij zullen dan ook altijd naar het soort en type evenement kijken voordat wij onze beveiligers op pad sturen.

Objecten

Vriendelijk, Waakzaam, Gastvrij. Zomaar enkele kernwaarden waaraan onze beveiligers voldoen.

Hotel

Elk hotel heeft een andere structuur, beleving en doelgroepen. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat hotelbeveiliging een vak apart is

personen

Persoonsbeveiliging is een specialisatie met vele mogelijkheden.

Heeft u een vraag?
Met onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen

15 + 9 =

SALUTEM SECURITY SOLUTIONS

Het Jaagpad 46
3461 HC Linschoten

0348-234567
info@salutem-security.nl