Selecteer een pagina

OBJECTBEVEILIGING

Vriendelijk, Waakzaam, Gastvrij. Zomaar enkele kernwaarden waaraan onze beveiligers voldoen. Vandaag de dag willen gasten en medewerkers zich welkom voelen. Onze beveiliger of Security Host zoals wij ze tegenwoordig liever noemen, is een gastvrouw of gastheer die iedere gast hartelijk ontvangt.

Menselijke interpretatie is namelijk een essentieel onderdeel van een goed werkend veiligheidsbeleid. Onze Security Hosts stappen graag op mensen af, luisteren aandachtig, en stemmen de dienstverlening af op individuele wensen en situaties. Zonder hierbij de al geldende procedures en regels uit het oog te verliezen.

De Security Host is een vakbekwame beveiliger. Hij is vaak verantwoordelijk voor de beveiliging van uw werkplek of kantoor en de veiligheid van de mensen en bezoekers die er komen. De Security Host voert bijvoorbeeld de toegangscontrole uit, houdt toezicht op in/uitgaande personen of goederen en loopt open-, brand- en sluitrondes. Meerdere functies geïntegreerd in één persoon zorgen voor een gestroomlijnde dienstverlening en een besparing op de kosten.

Hotel

Elk hotel heeft een andere structuur, beleving en doelgroepen. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat hotelbeveiliging een vak apart is

evenementen

Het is niet van belang hoe groot of hoe klein uw evenement/beurs is. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste oplossing.

personen

Persoonsbeveiliging is een specialisatie met vele mogelijkheden.

Heeft u een vraag?
Met onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen

4 + 14 =

SALUTEM SECURITY SOLUTIONS

Het Jaagpad 46
3461 HC Linschoten

0348-234567
info@salutem-security.nl