Selecteer een pagina

Hotelbeveiliging

Elk hotel heeft een andere structuur, beleving en doelgroepen. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat hotelbeveiliging een vak apart is. Door allereerst te kijken naar de klasse van het hotel, locatie en de wensen vanuit de directie en hier de juiste Security Host op in te zetten, zijn wij als de ideale partner voor uw hotel.

Onze volledig gediplomeerde Security Host staat garant voor een vriendelijke en servicegerichte houding. Vaak is een vriendelijke, beschaafde begroeting van een gast al voldoende voor een goed gevoel voor het verdere verblijf van deze gast.

Doordat wij onze Security Hosts up-to-date houden met betrekking tot de geldende protocollen binnen uw hotel, en zorgen dat het team van Security Hosts hiervan op de hoogte is, borgen wij de continuïteit binnen uw hotel. Wij zetten voor deze vorm van dienstverlening goed verzorgde gastvrouwen en gastheren in, die in staat zijn op de juiste manier te anticiperen op de meest uiteenlopende gebeurtenissen en werkzaamheden. Deze Security Hosts worden naast dat ze over de vereiste beveiligingsdiploma’s beschikken, intern opgeleid met de juiste trainingen.

Naast dat onze Security Hosts klantvriendelijk en servicegericht zijn, worden zij ook vaak ingezet voor andere werkzaamheden binnen de hotellerie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nachtportier. Deze functie wordt ook door ons uitgevoerd met gediplomeerde Security Hosts. Tot het takenpakket van deze nachtportier behoort vaak veel meer dan alleen maar de veiligheid van het hotel tijdens de nacht.

Voorbeelden van werkzaamheden van onze nachtportiers:
• In- en uitchecken van gasten
• Verrichten van receptie taken
• Night audit’s draaien
• Telefooncentrale bedienen
• Vragen van gasten beantwoorden
• Open, brand/sluitronde ’s lopen
• Signaleren van onregelmatigheden.

Doordat wij meedraaien in de dynamiek van het hotel waar onze Security Hosts aanwezig zijn,
zijn wij een complete aanvulling van uw hotelteam.

Objecten

Vriendelijk, Waakzaam, Gastvrij. Zomaar enkele kernwaarden waaraan onze beveiligers voldoen.

evenementen

Het is niet van belang hoe groot of hoe klein uw evenement/beurs is. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste oplossing.

personen

Persoonsbeveiliging is een specialisatie met vele mogelijkheden.

Heeft u een vraag?
Met onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen

11 + 9 =

SALUTEM SECURITY SOLUTIONS

Het Jaagpad 46
3461 HC Linschoten

0348-234567
info@salutem-security.nl