Selecteer een pagina

Als eigenaar van Salutem Security Solutions hecht ik veel waarde aan eerlijk ondernemerschap. Sinds 2003 begeef ik mij in de wereld van de beveiliging. Een wereld die nooit stil staat. 24 uur per dag 7 dagen in de week gaat ons werk door.
Van grote evenementen tot kleine kantoren. Nergens halen wij onze neus voor op. Het is onze missie om de wereld een stukje veiliger te maken met ons vakmanschap. Dit doen wij niet alleen.

U heeft bijvoorbeeld vragen/wensen of het gebied van veiligheid, wij hebben de kennis en kunde in huis om u hiermee te helpen. Samen gaan wij kijken naar een oplossing die voor beide partijen het beste is. Dit doen wij op een transparante en eerlijke manier. Zo zorgen wij dat u met een gerust hart verder kunt ondernemen/leven.

Benieuwd naar mijn hele verhaal of heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op door het formulier onderaan de pagina in te vullen of geef mij een belletje.

Objecten

Vriendelijk, Waakzaam, Gastvrij. Zomaar enkele kernwaarden waaraan onze beveiligers voldoen.

Hotel

Elk hotel heeft een andere structuur, beleving en doelgroepen. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat hotelbeveiliging een vak apart is

evenementen

Het is niet van belang hoe groot of hoe klein uw evenement/beurs is. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste oplossing.

personen

Persoonsbeveiliging is een specialisatie met vele mogelijkheden.

Heeft u een vraag?
Met onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen

10 + 11 =

SALUTEM SECURITY SOLUTIONS

Het Jaagpad 46
3461 HC Linschoten

0348-234567
info@salutem-security.nl